2016-07-20 10:10:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Remek formában van

Napi horoszkóp július 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Gondolja át a magánéletét, és azt, hogy mit akar elérni a közeljövőben. Mérje fel, hogy mi az, ami igazi értéket képvisel ezek közül. Egy jelentőségteljes találkozásban lesz része ma, sorszerűnek tűnik, ahogy összefut az illetővel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Több olyan problémával is szembesülnie kell ma, melyeket nem lehet tovább halogatni. Ne aggodalmaskodjon, inkább nézzen szembe bártan a gondokkal! Délután egy baráti találkozó szerezhet önnek örömet. Felszabadító érzés lesz, hogy mindent kibeszélhet magából.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz helyzete miatt ma különösen erős a kisugárzása, gond nélkül tud ismerkedni, flörtölni. Most nagy az esélye annak, hogy találkozik azzal az emberrel, akit már régóta keres.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egy ismerőse iránt hirtelen és váratlanul felébred önben a vonzalom – talán a kollégája az illető. Legyen elővigyázatos, csak akkor tárja fel az érzéseit, ha úgy gondolja, hogy hosszú távon is működőképes lenne a dolog.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Mára pénzügyi szerencsét jeleznek a bolygók. Akkor járhat jól anyagilag, ha kihasznál minden plusz kereseti lehetőséget, és nem ijed meg az újdonságoktól. A tanácsokat viszont csak akkor fogadja meg, ha valóban hozzáértő személytől kapja őket.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez a nap ígérkezik a legjobbnak ezen a héten, főleg a munkájában. Kiemelkedő sikereket érhet el! Ha lehetséges, azért ne hanyagolja el sem a kedvesét, sem a barátait. Bármilyen hibát helyre lehet hozni egy apró gesztussal is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A munkája és magánélete terén egyaránt szenteljen figyelmet az apró részleteknek, főleg a dátumoknak és határidőknek nézzen utána még egyszer. Amennyiben vásárlásra szánja el magát, csak azokat a dolgokat vegye meg, amelyekre igazán szüksége van.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Gondok adódhatnak a párkapcsolatában. Egyikőjük módfelett féltékenykedik, és sajnos nem alaptalanul. Ha megbeszélik a történteket, megoldást kereshetnek a jövőt illetően.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Elképzelhető, hogy valaki a környezetéből ki akarja használni önt. Ne hagyja magát, álljon a sarkára! A nagyobb beszerzések, bevásárlások során is legyen óvatos, mert most becsaphatják, vagy elveszítheti az értékeit.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha van egy fontos terve, és most akadályokkal találja szemben magát, semmiképp se adja fel a küzdelmet! Kitartóan és határozottan képviselje a véleményét, előbb, vagy utóbb biztosan sikerül meggyőznie a többieket is.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Remek formában van! Most pillanatok alatt képes kapcsolatot teremteni, barátokat, szövetségeseket keresni. Legyőzheti a riválisait, diadalmaskodhat a hivatásában és a szerelemben is.

Halak: II. 19. - III. 20.
Vegyen egy kicsit vissza a tempóból. Mostanában hajlamos túlterhelni magát, és mindent a szívére vesz. A túlzott lelkiismeretességével viszont csak magának árt... Este alaposan pihenje ki magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: